Trgovine i servisi

Vision Trade trgovine i servisi

Vision Trade d.o.o. (bicikli.ba) je osnovana 2011 godine sa sjedištem u Sarajevu i poslovnicom u Mostaru.

Vision Trade d.o.o. je generalni uvoznik za Bosnu i Hercegovinu vodećih svjetskih brendova FOCUS i Schwalbe, a u našim prodavnicama nudimo široki asortiman bicikala i biciklističke opeme i djelova poznatih svjetskih proizvođača kao što su Fuji, Shimano, Sram, Continental, Force, VDO...
 

 


Firma je nastala kao zajednička ideja grupe entuzijasta i zaljubljenika u biciklizam u cilju unapređenja biciklizma u BiH kao najučinkovitijeg oblika kretanja za ljude. Biciklizam i upotreba bicikala pridonosi usporavanju klimatskih promjena, smanjenju zagađenja životne okoline, izbjegavanju i smanjenju saobraćajnih gužvi i nepobitno generalno poboljšava zdravstveno stanje bicikliste o čemu su napravljene brojne naučne studije.
 

 


Biciklo u biti zbližuje ljude i potiče avanturistički duh i omogućuje nam da stignemo na mjesta na koja inače nikada ne bi došli.
 

 


Adrese:                                                                           

Bicikli.ba Sarajevo - Gradačačka 29A, 71000 Sarajevo – tel. +387 (0) 33 65 65 67

Bicikli.ba Mostar - Kralja Tomislava 49. (Avenia), 88000 Mostar – tel. +387 (0) 63 426 638

Više o Bicikli.ba (VisionTrade) servis i prodavaonica OVDJE.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.