Do prve cross country utrke Svjetskog kupa za 2021. godinu ostalo je manje od 30 dana, ali isto tako moramo se osvrnuti kako je prošlo više od 600 dana od kada je su okrunjeni posljednji sveukupni prvaci.

Mark Cavendish iz ekipe Deceuninck-Quick-Step odnio je drugu pobjedu zaredom na turneji po Turskoj.

Mark Cavendish (Deceuninck-Quick-Step) je došao do 147. pobjede u karijeri na drugoj etapi turneje po Turskoj.

Vjerujemo kako ste upoznati da se ne radi o onom pravom Ćiri koji je huktao na pomenutoj dionici, već o biciklistima (Ćirinim prijateljima) koji organiziraju još jednu biciklističku karavanu, događaj koji služi za promociju Ćirine biciklističke staze i turističkih kapaciteta južne Hercegovine.

Najbolji srpski biciklista Dušan Rajović predvoditi će Srbiju kao kapiten biciklističke reprezentacije na 15. međunarodnoj trci Beograd - Banjaluka koja će se voziti od 22. do 25. aprila.

Slovenski biciklist Primož Roglič (Jumbo-Visma) pobjednik je ovogodišnjeg izdanja jake jednotjedne utrke "Kroz Baskiju", koja se boduje za "World Tour".

Najbolji svjetski MTB majstori danas su se poredali na startnoj liniji Marlene Südtirol Sunshine utrke u gradu Nallesu.

Danski biciklist Mikkel Honore (Deceuninck-QuickStep) i momčadski kolega Čeh Josef Černy zajedno su ušli u cilj pete etape utrke po Baskiji koja se boduje za World Tour i tako obilježili svoj uspješan bijeg do pobjede.

Talijanska profesionalna biciklistička momčad Vini Zabù u opasnosti je od gubitka pozivnice za sudjelovanje na ovogodišnjem Giru d'Italia, koji počinje 8. svibnja, zbog pozitivnog nalaza na krvni doping kod vozača Mattea De Bonisa

Stranica 1 od 268

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.