Specialized kaže da su novoobjavljene S-Works Ares cestovne cipele jedan posto brži od bilo koje druge cipele koju je tvrtka ikad napravila.

Nakon 12 godina s Trekom, Emily Batty u 2021. natjecati će se s novim kanadskim timom o kojem još uvijek malo znamo, ali ono što znamo je da će voziti brdske bicikle brenda Canyon.

Još jedan dan, još jedan proizvođač i još jedno ulaganje u e-Bicikle. Ovaj put je na redu Bianchi i njegova je predanost vrlo jasna.

To je naslov kampanje koju je pokrenuo maleni gradić u Americi: 10.000 dolara u džepu i bicikl za život u MTB raju, zvuči nerealno, zar ne.

Video traje manje od 3 i pol minute, ali upozoravamo vas da kad ga krenete gledati, nećete moći stati.

Nekoliko vozača tima Bora-hansgrohe, uključujući novog vozača Wilca Keldermana, ozlijeđeno je nakon što ih je automobil udario tijekom treninga u Italiji.

Miloš Miladinović rođen je 1995. godine u Kraljevu. Osnovno i srednje obrazovanje završio je u Kraljevu.

U posljednjih nekoliko godina na mail adresu Sindikata biciklista pristigao je velik broj pritužbi građana koji su slično počinjali: “dijete mi je na biciklističkoj stazi udarilo vozilo”, “na mene je velikom brzinom naletjelo osobno vozilo”, “sin je kao vozač bicikla imao sudar s autom”, “bio sam sudionik u prometnoj nesreći kao biciklist” i sl.

Danny Hart je ovu godinu započeo s velikim vijestima, a neke od njih su i da ovaj 29-godišnjak ima novu Cube Factory Racing ekipu s kojom će voziti DH utrke Svjetskog kupa.

Stranica 1 od 261

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.