Zanimljivosti

Snimka s Vuelte dovela do zapljene sadnica marihuane

Video snimak iz zraka za vrijeme subotnje etape Vuelte omogućio je španjolskoj policiji da zaplijeni 40 sadnica marihuane, koje su pronađene na krovu višestambene zgrade u gradiću Igualada, udaljenom sat vremena vožnje od Barcelone.

Tako je snimateljska ekipa u helikopteru, koja prati biciklističku Utrku kroz Španjolsku, nehotice pomogla policiji da zaplijeni sadnice marihuane. No, još se ne zna tko je vlasnik sadnica, pa zasad nitko nije uhićen, a istraga još traje. Policija je informaciju o sadnicama marihuane na krovu stambene zgrade u Igualadi dobila preko društvenih mreža, a nakon što je pregledala televizijsku snimku subotnje etape krenula je u akciju.  

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Ivo Primorac

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.