Zanimljivosti

Tour de Quarantine: Nova etapna utrka u kalendaru

Mnoge utrke u kalendaru za 2020. godinu su otkazane. No, čini se da o toj činjenici nisu obavijestili organizatore utrke "Tour de Quarantine".

Iza malih ekrana je Brad Sohner koji je nekada ranije bio urednik na portalu Bikerumor, sve dok svijet nije shvatio da ima ozbiljan talent kao voditelj utrka. Od tada Bradov glas možemo čuti na nekim od najvećih događaja u kalendaru. Ali što voditelj utrka treba činiti kada nema utrka?
 


Stvoriti, naravno, svoju vlastitu utrku. "Tour de Quarantine" započela je s uzbudljivom brdskom etapom koja je kulminirala na završnom usponu Alpe d'River gdje je i odlučen pobjednik etape.

 

 

Predstavljamo "Tour de Quarantine", vjerovatno jednu od najjačih utrka ove sezone, i iako smo je počeli pratiti od 3. etape, danas ćemo krenuti sa video prezentacijom prve etape, odnosno sve tri etape u jednom članku.

Sa 45 sekundi prednosti nad ostalim biciklistima, Lik u narančastom i Dama na električnom biciklu otišli su u bijeg na posljednjem kilometru na ikoničnom usponu Alpe d'River - monumentalni uspon prosječnih sa 2%.

 

 

Druga etapa pružila je slične razine onog natjecateljskog uzbuđenja, kao i taktike koje moćemo gledati na nekim od najvećih događaja današnjice.

 

 

Treća etapa upravo je završila danas!

Tko će pobijediti u generalnom plasmanu na Tour de Quarantine? Koliko ćemo etapa gledati? Uključite se danas i pratite utrku da saznate kako će ovaj uzbudljivi događaj završiti. Utrku možete pratiti OVDJE

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.