Zanimljivosti

Garmin počinje oporavljati neke funkcije

Napad na Garmin koji je uticao na tisuće korisnika koji normalno ne mogu koristiti svoje uređaje posljednjih dana privlači veliku pažnju.

Iako je još daleko od rješenja, jučer smo iz Strave dobili vijesti da neki uređaji već preuzimaju funkcije Garmin Connect-a.
 


Naime, Garmin Connect aplikacija počinje s radom, ali problemi se i dalje nastavljaju. Dana 23. srpnja Garmin je izdao priopćenje za javnost o nečemu što su mnogi od nas već primijetili i mnogi od nas su postavljali upite na društvenim mrežama o problemima sa svojom Garmin Connect aplikacijom. Nakon 6 dana od tvrtke još uvijek nemamo službeno objašnjenje, ali već znamo da je do napada došlo zbog napada ramsonwarea i izgledno je da se stvari neće lako vratiti u normalu.
 


U nedjelju navečer Strava je objavila da je Garmin Connect nastavio s uslugom i da će se odgođene aktivnosti automatski početi učitavati u Stravu, ali s određenom odgodom. Strava je također upozorila da se aktivnosti prenesene ručno neće duplicirati i da bi zbog obima odgođenih aktivnosti ovaj postupak mogao potrajati i do nekoliko tjedana.

Garmin je također potvrdio da su značajke kao što su Garmin Golf, Garmin Dive i LiveTrack u potpunosti operativne, te da su osigurali da se "podaci o aktivnosti, zdravlju i wellnessu prikupljeni s bilo kojeg Garmin uređaja tijekom incidenta bilježe na uređaju i pojavljuju se u Garmin Connectu kada korisnik sinkronizira njihov uređaj".

To je dobra vijest, ali istina je da ovaj napredak trenutno koristi samo nekolicini korisnika.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.