Vijesti

XCO Svjetski Kup ipak sa publikom

Nekoliko dana prije Svjetskog kupa u Nove Mesto, organizatori još nisu znali hoće li vlasti dopustiti gledateljima da prisustvuju natjecanju.

Sada je napokon i to odlučeno te će biti dopušteno 3000 gledatelja prilikom ovog događaja.

Svjetsko prvenstvo XCO 2020 visjelo je o niti zbog trenutne pandemije, toliko da je svedeno na događaj u Nove Mesto gdje će se održati dva kola. No, čak je i slavlje u Nove Mesto već dugo u nedoumici, barem dok organizatori prije nekoliko tjedana nisu dobili potvrdu. Sada je i potvrđeno da će se testni program moći raditi pred publikom.

Dnevno će biti najviše 3.000 gledatelja, a tribine će biti podijeljene u 3 sektora s kapacitetom za 1.000 ljudi. Ulaznice se mogu dobiti za bilo koji od dva kruga. Iako je javnosti dopušten ulazak, istina je da trenutne UCI-jeve mjere protiv Covida sprječavaju navijače da imaju kontakt s biciklistima i timovima.

Dvije runde XCO Svjetskog Kupa u Češkoj na rasporedu su od 29.9.- 4.10.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Yopa

Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.