Vijesti

Emily Batty napušta Trek nakon 12 godina

Kanađanka Emily Batty objavila je na svojim društvenim mrežama da napušta Trek Factory Racing nakon 12 godina suradnje s timom.

Ovo je jedna od najvažnijih promjena u godini zbog dugog odnosa biciklistkinje i ove kompanije, ali istina je da su glasine o njezinom napuštanju tima kružile tijekom cijele godine.
 


"Bila je to odlična vožnja. Uzbuđena sam zbog sljedećeg poglavlja u svojoj karijeri. Vidjet ćemo se na utrkama u 2021 sezoni". S ovom kratkom porukom Batty je najavila da su njezin put i put Treka došli na raskrižje nakon 12 godina suradnje sa timom, gdje je započela suradnju u kategoriji U23.
 


Zajedno s Trekom, Emily Batty postigla je više od desetak postolja za Svjetski kup i dva puta je bila osvajačica brončane medalje na Svjetskom prvenstvu.

O njezinoj novoj destinaciji ništa se ne zna, iako se šuška o drugoj američkoj kompaniji. Uskoro ćemo znati više.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

Toni Zorić

Biciklizam se uvukao u moj život još u 1999 godini nakon što sam napravio svoj prvi uspon i osvojio lokalno brdo. Od tad bicikl se polako počinje uvlačiti u sve pore mog života, tako da sam danas urednik portala BikeMagazin, natjecatelj, komesar i pored obitelji i poslovnih obaveza, još uvijek nalazim vremena za svoja dva bicikla. 
To sam ja… vozim i testiram bicikle… i pišem priče!

Internetska stranica: https://web.facebook.com/toni.zoric.9 Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.