Vijesti

Novo ime za Bahrein u 2021. godini

Tim Bahrein McLaren najavio je da će se u 2021. sezoni natjecati pod imenom "Team Bahrain Victorious" što je došlo kao dio strateških promjena u timu.

"Ovaj prijelaz predstavlja uzbudljivo novo poglavlje na putu tima koji će svoju viziju još više ubrzati kako bi svijetu pokazao ambiciju i optimizam Kraljevine Bahrein. Uključivanje Victoriousa u ime tima služi kao stalni podsjetnik na njegov cilj, a to je postići uspjeh na najvišoj razini u biciklizmu i izvan njega", objavili su iz tima u priopćenju za javnost.
 


WorldTour tim odlučio se za crnu i crvenu kao glavne boje u svom najnovijem dizajnu. Bahrain Victorious i Bapco (Bahrain Petroleum Company) su tvrtke koja imaju svoje logotipe na dresu, s nekoliko narančastih naglasaka.

Kao dopuna postojećoj postavi vozača koja uključuje Mikel Landa, Pello Bilbao, Wout Poels, Dylan Teuns, Sonny Colbrelli i Matej Mohoric, za tim su potpisali i Jack Haig, Jonathan Milan i Gino Mader.

Uz Meridu, tim Bahrain Victorious također će surađivati s nekoliko drugih tehničkih partnera - uključujući Rudy Project - marku za kacige i naočale, Scicon - biciklističku prtljagu, Elite - trenirke i boce, Nalini - marku odjeće te Snap-On i Bahco - marke alata.

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.