Zanimljivosti

Uništavanje brdskih bicikala u "Slow motion" sminku

Video traje manje od 3 i pol minute, ali upozoravamo vas da kad ga krenete gledati, nećete moći stati.

Jedna od američkih za biciklizam referentnih web stranica, Pinkbike.com, odlučila je suspenzirati 28 vrlo aktualnih brdskih bicikala do krajnjih granica, a rezultat je ovaj usporeni video, gdje vidimo kako se ponašaju zadnji šok, vilice i gume kad dosegnete granicu hoda njihove suspenzije.
 


Svi snimci u videozapisu snimljeni su pri brzini od 1000 kadrova u sekundi i doista su vrlo spektakularni, vrlo je zanimljivo vidjeti kako se svaki sustav ponaša i apsorbira udare u nekoliko sekcija ili kako se ovjes odbija, kao i kolika je važnost pritisaka i širine gume pri vožnjama ovog tipa. Ukratko, video koji treba pogledati nekoliko puta.

 

 

Jeste li ikad osjetili točan trenutak kada vam ponestaje suspenzije, onaj trenutak kad postanete svjesni da ste "botomirali" vilicu? Pišite nam, čitamo vaše komentare na našim društvenim mrežama!

Označeno u
Dijeli članak

O autoru

BikeMagazin

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Vijesti iz svijeta biciklizma, Recenzije bicikla i opreme, Najave / Rezultati / Izvještaji, Reportaže i Vijesti iz pet zemalja, kao i Svijeta... Sve je tu ...držimo Vas pokrivenim!

Internetska stranica: bikemagazin.info/ Pošalji e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Napiši komentar

Portal BikeMagazin.info, prvi regionalni biciklistički portal, pokrenut sa željom da unaprijedi, promovira i razvija biciklizam u jugoistočnoj Europi kao sport, ali i kao način življenja.

Prijava na newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ne propustite najnovije vijesti iz biciklističkog svijeta. Unesite svoju e-mail adresu u donji okvir i primajte naše obavijesti.
Na vrh
bikemagazin.info koristi kolačiće u svrhu što bolje interakcije s korisnicima i njihovog iskustva korištenja naše web stranice.